Link Button New Window BBCode

Ordinary BBCode Database
BBCodes that need nothing else than installation through ACP
There is no support here! Only Read Access!
User avatar
BBCode Bot
BBCoder IV
BBCoder IV
Posts: 239
Joined: 04 Mar 2010, 13:04
Location: bbcode table

Link Button New Window BBCode

Post by BBCode Bot » 06 Mar 2010, 11:31

Link Button New Window BBCode

The Link Button New Window BBCode puts a Link Button New Window BBCode in the topics of Your phpBB3 Board.
Links are opened in a new window.
Image

BBCode:

Code: Select all

[link2]{INTTEXT},{URL}[/link2]
HTML:

Code: Select all

<input class="button2 btnlite" type="button" value="{INTTEXT}" onclick="window.open('{URL}', '_blank')" title="{URL}" />
Helpline:

Code: Select all

Link2 Button: [link2]Linktext,URL[/link2]
Example:

Code: Select all

[link2]StarTrekGuide,http://startrekguide.com/community/[/link2]
Demo:
[link2]Startrekguide,http://startrekguide.com/community/index.php[/link2]


VID1973
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 21
Joined: 05 Mar 2010, 20:15

Re: Link Button New Window BBCode

Post by VID1973 » 05 Apr 2010, 10:16

Morning all.....a must be doing something wrong....as I cannot get this code to work.

Is txt only to be placed in the 1st part of the code?

Cheers

Vid

User avatar
peugeot405
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 3
Joined: 04 Apr 2010, 23:40

Re: Link Button New Window BBCode

Post by peugeot405 » 05 Apr 2010, 10:54

the first part is de name of de website, de second part is de actual link (url)

VID1973
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 21
Joined: 05 Mar 2010, 20:15

Re: Link Button New Window BBCode

Post by VID1973 » 05 Apr 2010, 11:13

Thats what I thought...but still does not seem to be working.

VID1973
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 21
Joined: 05 Mar 2010, 20:15

Re: Link Button New Window BBCode

Post by VID1973 » 05 Apr 2010, 11:28

nope...tried it again here is what I have done...can anywone see anything wrong.

[link2]{RIVERCLYDEFISHING},{www.riverclydefishing.com}[/link2]

<input class="button2 btnlite" type="button" value="{INTTEXT}" title="{URL}" onclick="window.location.href='{URL}'" />

Link2 Button: [link2]Linktext,URL[/link2]


User avatar
peugeot405
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 3
Joined: 04 Apr 2010, 23:40

Re: Link Button New Window BBCode

Post by peugeot405 » 05 Apr 2010, 11:55

try this

Code: Select all

[link2]RIVERCLYDEFISHING,http://www.riverclydefishing.com[/link2]
the linktext and url are without the {}

VID1973
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 21
Joined: 05 Mar 2010, 20:15

Re: Link Button New Window BBCode

Post by VID1973 » 05 Apr 2010, 12:26

[link2]RIVERCLYDEFISHING,http://www.riverclydefishing.com[/link2]

I have changed to this...but still not working

Cheers

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3535
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

Re: Link Button New Window BBCode

Post by Stoker » 05 Apr 2010, 15:06

This bbcode will only work with phpBB version 3.0.7 or higher because it uses INTTEXT
If you are using earlier versions than 3.0.7 you can use SIMPLETEXT instead.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear

VID1973
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 21
Joined: 05 Mar 2010, 20:15

Re: Link Button New Window BBCode

Post by VID1973 » 05 Apr 2010, 16:11

Have we got the old code somewhere?

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3535
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

Re: Link Button New Window BBCode

Post by Stoker » 05 Apr 2010, 16:20

Just replace INTTEXT with SIMPLETEXT in bbcode and html.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear