I installed this mod but nothing changed

Download and support for PhpBB3 Prettyphoto Attachment Mod
FNolan
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 10
Joined: 12 Jul 2010, 01:30

I installed this mod but nothing changed

Post by FNolan » 17 Dec 2011, 17:30

Stoker wrote:It only works on new attachments AFTER the settings are changed.
I understand that, I made a new post with the attacment after the install. it doesn't work. Tried to setup one in the public forums so you can see it but get a 400 error now when trying to upload the attachment.


FNolan
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 10
Joined: 12 Jul 2010, 01:30

I installed this mod but nothing changed

Post by FNolan » 17 Dec 2011, 17:33

Tried again, this is the error that comes up . . .

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.28 Server at nolansoft.com Port 80

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3511
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

I installed this mod but nothing changed

Post by Stoker » 17 Dec 2011, 17:46

Thats a server issue. Not related to the mod.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear

FNolan
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 10
Joined: 12 Jul 2010, 01:30

I installed this mod but nothing changed

Post by FNolan » 17 Dec 2011, 17:54

Rookie mistake, I was trying to upload a PNG file, apparently you can't attach one. Tried again with another JPG file and still doesn't work. Here's the link you asked for . . .
http://www.nolansoft.com/thezug/viewtop ... 3349#p3349

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3511
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

I installed this mod but nothing changed

Post by Stoker » 17 Dec 2011, 17:57

You forgot to edit or upload this file: styles/prosilver/template/attachment.html
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear


FNolan
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 10
Joined: 12 Jul 2010, 01:30

I installed this mod but nothing changed

Post by FNolan » 17 Dec 2011, 18:20

Ok, got it working. Instead of editing the overall_header.php file I edited the overall_footer.php instead. Now it works, I had to do this with another mod I installed, can't remember what it was. Even the one I sent you a link to. I did have the attachment file edited but when I was changing them back to the original files and back I must have missed that one. Thanks for your time and help with this.