A few issues and questions

Download and support for PhpBB3 Prettyphoto Attachment Mod
shakensoul
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 3
Joined: 08 Dec 2012, 16:49
BBCodes: 0

A few issues and questions

Post by shakensoul » 08 Dec 2012, 17:53

Hi, thanks for this wonderful mod.

I had previously installed ReIMG Image Resizer mod which I have now disabled from the ACP (not uninstalled)

I installed the Prettyphoto Attachment mod, the first issue encountered was error message

"Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist."

The thumbnail would appear but when clicking on the thumb, the above error would appear (screenshot attached)

This issue appears to be due to the code in styles/prosilver/template/attachment.html

Code: Select all

<dt><a href="{_file.U_DOWNLOAD_LINK}/{_file.DOWNLOAD_NAME}"...
If only this code is used

Code: Select all

<dt><a href="{_file.U_DOWNLOAD_LINK}">...
then the issue is resolved and the image is displayed in the lightbox. Am I doing something wrong in removing the code for the filename ?

After making the changes, the mod is working fine on new attachments and some old attachments.

On some old attachments, the images are not resized but displaying the full pixels beyond the forum margins.. :(

On some old attachments, it is working fine :?

Any idea what I am doing wrong ?
Last edited by shakensoul on 11 Dec 2012, 03:22, edited 2 times in total.


shakensoul
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 3
Joined: 08 Dec 2012, 16:49
BBCodes: 0

A few issues and questions

Post by shakensoul » 08 Dec 2012, 18:28

I think the inline attachment images are overflowing, how to display it using this mod (lightbox) ?

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3505
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

A few issues and questions

Post by Stoker » 09 Dec 2012, 08:25

Your own edit seems fine as loang as it works.

This mod ONLY works on attachments where thumbnail is created. Thats probably why its not working on some old attachments.

I cant see the attachments at your board:
You do not have the required permission to view the files attached to this post.
You must LOGIN or REGISTER to view these files.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear

shakensoul
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 3
Joined: 08 Dec 2012, 16:49
BBCodes: 0

A few issues and questions

Post by shakensoul » 09 Dec 2012, 09:20

Thanks for responding.

I have done a few edits of my own for a workaround on this issue and it seems to be working ok :D . You can check the board using these details

******

However there is no caption/file name appearing on the lightbox, can you plz suggest.

BTW what is the mod used on the demo page which hides/shows the attachments in a container :)
Last edited by shakensoul on 11 Dec 2012, 03:23, edited 1 time in total.

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3505
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

A few issues and questions

Post by Stoker » 10 Dec 2012, 09:44

Follow instructions and caption will show.

The spoiler mod is not available, for me only ;) :D
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear