Problem with layout on main forum.

Download and support for PhpBB3 PM Notify & Guest Register bar
mradlin
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 4
Joined: 03 Sep 2011, 02:07
BBCodes: 1

Problem with layout on main forum.

Post by mradlin » 03 Sep 2011, 03:22

I followed the installation as instructed and i have a layout problem with the header.

Image
Image

When I'm logging into the ACP as it logs me in it works for those few seconds.

Any ideas?

Thanks


juango
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 34
Joined: 30 May 2011, 18:44

Problem with layout on main forum.

Post by juango » 03 Sep 2011, 03:27

don't know if this could be your problem but have you tried doing what the DIY install file says?
install wrote:Go to ACP and refresh template and theme.

mradlin
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 4
Joined: 03 Sep 2011, 02:07
BBCodes: 1

Problem with layout on main forum.

Post by mradlin » 03 Sep 2011, 03:30

juango wrote:don't know if this could be your problem but have you tried doing what the DIY install file says?
install wrote:Go to ACP and refresh template and theme.
Hi,
I did try that and I also tried refreshing the cache.

Thank you for your help with this

juango
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 34
Joined: 30 May 2011, 18:44

Problem with layout on main forum.

Post by juango » 03 Sep 2011, 03:35

what about maybe the images and contents of the archive uploaded to their correct location!?

mradlin
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 4
Joined: 03 Sep 2011, 02:07
BBCodes: 1

Problem with layout on main forum.

Post by mradlin » 03 Sep 2011, 03:39

When I log out and in it works fine.

Image

Then it goes to the pictures I posted before.


User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3530
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

Problem with layout on main forum.

Post by Stoker » 03 Sep 2011, 06:13

Works fine for me on your site now. No problem when not logged in.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear

mradlin
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 4
Joined: 03 Sep 2011, 02:07
BBCodes: 1

Problem with layout on main forum.

Post by mradlin » 03 Sep 2011, 13:39

Stoker wrote:Works fine for me on your site now. No problem when not logged in.
For me also now. I cleared every single cache I could find, short of rebooting the server! :lol:
I'm new to phpBB, so please bear with me.

Thanks for everyone's help.

Meraviglioso
BBCoder I
BBCoder I
Posts: 3
Joined: 19 Sep 2011, 13:31
BBCodes: 1

Problem with layout on main forum.

Post by Meraviglioso » 23 Sep 2011, 15:29

So the problem was in cache? Or i didn't get something?

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3530
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

Problem with layout on main forum.

Post by Stoker » 23 Sep 2011, 15:44

Yes, probably in the browser cache.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear

User avatar
martin123456
BBCoder VI
BBCoder VI
Posts: 764
Joined: 25 Jul 2011, 11:29
BBCodes: 34
Favourite MOD: Ban button
Location: Down south!

Problem with layout on main forum.

Post by martin123456 » 23 Sep 2011, 16:07

I never have to fresh the cache any more since i ticked


ACP/Load settings:
Recompile stale style components:
Check for updated style components on filesystem and recompile

even after installing a mod i just hit f5 if i don't see what i want other than that all edits and mods are instant.