Get your own Forum Bot

Mixed forum with code snippets, guides and styles
Forum rules
Everything in this forum is for everybody
But support only for Donators!
User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3511
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

Get your own Forum Bot

Post by Stoker » 27 Feb 2012, 10:31

Havent stopped visiting any of my boards and I dont pay anything for the service.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear


User avatar
Blackwolf
BBCoder IV
BBCoder IV
Posts: 272
Joined: 04 Dec 2010, 10:36
BBCodes: 101
Favourite BBCode: Dropcap
Favourite MOD: mchat
Location: Melbourne Australia

Get your own Forum Bot

Post by Blackwolf » 27 Feb 2012, 10:52

Stoker wrote:Havent stopped visiting any of my boards and I dont pay anything for the service.
Oh....hasn't been on mine since Wed Dec 21, 2011 6:02 pm

I had an email in German about not login in .....I'll revisit the topic. ;)

Edit Sorry....had to go back to cronjob de and set another cronjob :oops:

Beggin' your pardon sir :lol:
Ultimate Edition, Ultimate Edition Oz, Oz Unity

“We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.”

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3511
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

Get your own Forum Bot

Post by Stoker » 27 Feb 2012, 12:09

They sent out mails telling that they will disable your account if you dont login :)
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear

Cable Player
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 39
Joined: 05 Dec 2011, 21:58
BBCodes: 0

Get your own Forum Bot

Post by Cable Player » 28 Feb 2012, 12:16

Hello, I may have done something wrong as the BOT is clickable and you can visit its profile unlike any of the other pre-applied ones. How would I make it like the others, where you cannot click the username and visit the profile?

Thanks :)

User avatar
Stoker
Site Admin
Site Admin
Posts: 3511
Joined: 12 May 2008, 21:26
BBCodes: 239
Favourite BBCode: Anipro
Favourite MOD: PrettyPhoto
Location: Denmark

Get your own Forum Bot

Post by Stoker » 28 Feb 2012, 14:28

Sounds weird?
I never seen a clickable bot...
Post a screenshot of the bot in ACP.
Board rules! No PM support
Sure, I can install the Mod for you ;)
Like the site? Then buy me a bear


Cable Player
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 39
Joined: 05 Dec 2011, 21:58
BBCodes: 0

Get your own Forum Bot

Post by Cable Player » 28 Feb 2012, 14:30

I am at college at the moment but will do in a couple of hours :)

Cable Player
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 39
Joined: 05 Dec 2011, 21:58
BBCodes: 0

Get your own Forum Bot

Post by Cable Player » 28 Feb 2012, 16:52

Here we go:
Capture.PNG
capture2.PNG
One thing I did notice is that when the bot was created it was given the "bonus points from registration" from the Ultimate Points 1.0.6 MOD.
I could then click the username on the point toplist, taking me to a normal user profile for the BOT.
It wouldn't let me alter the points for the user, but I could "[Administrate User]" and alter them there. It just appeared like any other member.

Now that I have changed the point settings, the only place I can see it is if I search for it in the ACP "Manage Users", but can for any bot.

It hasn't signed in yet, and isn't in my 24 hour stats, so I can't say if it is still clickable or whether the points MOD was a direct cause for it.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Cable Player
BBCoder II
BBCoder II
Posts: 39
Joined: 05 Dec 2011, 21:58
BBCodes: 0

Get your own Forum Bot

Post by Cable Player » 28 Feb 2012, 17:04

Ahaa!
Google translate has become my new friend and helped me realise (which I've not also read in this topic) about the cronjob HTML file!

Not only has the bot now logged in, but it is also unclickable - I would only assume the Ultimate Points MOD made it clickable.
That's a shame, because I was aiming on adding a load of BOTs, but might not now if I have to go through every one of them afterwards removing their points. Although, I could edit the registration bonus when I add them, I guess.

User avatar
martin123456
BBCoder VI
BBCoder VI
Posts: 764
Joined: 25 Jul 2011, 11:29
BBCodes: 34
Favourite MOD: Ban button
Location: Down south!

Get your own Forum Bot

Post by martin123456 » 01 May 2012, 12:34

Still works but now you need to make a file and name it what ever they tell you to name it and type cronjob.de inside it and upload to root ;)

User avatar
martin123456
BBCoder VI
BBCoder VI
Posts: 764
Joined: 25 Jul 2011, 11:29
BBCodes: 34
Favourite MOD: Ban button
Location: Down south!

Get your own Forum Bot

Post by martin123456 » 03 Apr 2013, 01:01

They say you can only have 1 bot

;)
2013-04-03_020143.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.